waterinjection.info  

Go Back   waterinjection.info > Aquamist specific system Q and A and resources > Aquamist HFS-4 forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 19-09-2016, 10:12 AM
Dave B Dave B is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: England
Posts: 11
Default Install needed.

Morning everyone, is there anybody on here who works in a garage or who can look at my meth kit as it has been set up wrong. Im finding it very difficult to find anyone who can install the kit. I live in North East England but would travel and i don't mind paying the garages rates. Cheers Dave.
Reply With Quote
  #2  
Old 22-09-2016, 07:10 AM
Richard L Richard L is offline
Manufacturer sponsor
 
Join Date: Oct 2003
Location: England
Posts: 4,898
Default Re: Install needed.

What kit do you have and what car?
__________________
Richard L
aquamist technical support
Reply With Quote
  #3  
Old 22-09-2016, 05:46 PM
Dave B Dave B is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: England
Posts: 11
Default Re: Install needed.

Hi Richard i have a Mazda 3 mps mk2 or mazdaspeed 3 if your in America. My kit is HFS4 v3 and everyone i have taken it to has either said they can't do it or they get stuck.
Reply With Quote
  #4  
Old 22-09-2016, 06:58 PM
Richard L Richard L is offline
Manufacturer sponsor
 
Join Date: Oct 2003
Location: England
Posts: 4,898
Default Re: Install needed.

Which wiring diagram did you follow? Also, what model is your car>

The HFS3v3 should have no problem with the MZ3.
__________________
Richard L
aquamist technical support
Reply With Quote
  #5  
Old 22-09-2016, 07:44 PM
Dave B Dave B is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: England
Posts: 11
Default Re: Install needed.

I used the diagram sent to me by Richard and my car is a second generation 2010 mazda 3 mps/mazdaspeed.
Reply With Quote
  #6  
Old 22-09-2016, 07:45 PM
Dave B Dave B is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: England
Posts: 11
Default Re: Install needed.

The kit is a hfs4.
Reply With Quote
  #7  
Old 23-09-2016, 08:26 AM
Richard L Richard L is offline
Manufacturer sponsor
 
Join Date: Oct 2003
Location: England
Posts: 4,898
Default Re: Install needed.

Is the HFS4 a v3 or V3.1?
__________________
Richard L
aquamist technical support
Reply With Quote
  #8  
Old 23-09-2016, 05:13 PM
Dave B Dave B is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: England
Posts: 11
Default Re: Install needed.

HFS4-V3 is the kit i have.
Reply With Quote
  #9  
Old 23-09-2016, 08:13 PM
Richard L Richard L is offline
Manufacturer sponsor
 
Join Date: Oct 2003
Location: England
Posts: 4,898
Default Re: Install needed.

This wiring drawing should work:
__________________
Richard L
aquamist technical support
Reply With Quote
  #10  
Old 24-09-2016, 01:32 PM
Dave B Dave B is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Location: England
Posts: 11
Default Re: Install needed.

That is the one i used Richard
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.